Ο chef μας, Sami Xhecuka, γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1982 και μεγάλωσε στην Αλβανία.
Στην συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας τις σπουδές του στην μαγειρική τέχνη.
Έχοντας εργαστεί σε αρκετά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και σε κάποιες από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής, ξεκινάει το 2017 την συνεργασία του με το εστιατόριο “Menu μενου”. Στόχος του να εξελίξει το εστιατόριο μας σε ένα από τα καλύτερα της πόλης.
Με μεράκι, ζήλο για αυτοβελτίωση και εξέλιξη δημιουργεί πιάτα ,έχοντας σαν αρχή τον σεβασμό στον πελάτη, τα οποία σκοπό έχουν πρώτα να εντυπωσιάζουν στην όψη και έπειτα να αιχμαλωτίζουν με την γεύση τους.
Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 87Δ
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη